Wie is Websitekoopje?

Een website is niet alleen een visitekaartje op het internet, het is een online etalage! Het is daarom van belang dat je een website hebt die binnen een paar seconden goed weergeeft wie je bent en wat je doet/verkoopt. Investeren in de online promotie van jouw onderneming; daar help ik je graag bij!

Wie ben ik?

Ik ben Miguel Hagenaars, de oprichter van Websitekoopje. Naast mijn werk als autoverkoper, is mijn passie webdesign. De afgelopen vijf jaar ben ik regelmatig benaderd om een website te maken. Dit begon bij een oud-docent van mij. Via mond-op-mond reclame ben ik uitgegroeid tot waar ik nu sta. Ik heb inmiddels genoeg ervaring opgedaan om hier mijn eigen onderneming van te maken, supergaaf! Mijn specialisatie is het opzetten van websites voor zowel particulieren als bedrijven.

Mijn doel

Ik zorg ervoor dat, de online promotie en vindbaarheid van je onderneming, op de best mogelijke manier vorm krijgt aan de hand van een mooie en professionele website. Dit doe ik door, samen met jou, te kijken naar jouw wensen en naar de visie die je wilt uitstralen voor je onderneming.
Ik investeer graag mijn tijd en aandacht in een op maat gemaakt webdesign en biedt daarnaast de ondersteuning aan voor zoekmachine-optimalisatie en snelheid-optimalisaties.

Onder het kopje ‘Mijn werk’ kan je voorbeelden vinden van website’s die ik heb gebouwd. Ik hoop jouw bedrijf hier binnenkort aan toe te voegen!

Miguel Hagenaars

Oprichter Websitekoopje

Mijn stappenplan

Om je een beetje een idee te geven over hoe ik te werk ga, heb ik een simpel stappenplan gemaakt. Op deze manier kunnen we georganiseerd te werk gaan.

1. Inventariseren van jouw wensen

Eerst gaan we jouw wensen bespreken. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. We vragen wat voor website je voor ogen hebt en welke onderdelen deze moet hebben. Wil je bijvoorbeeld een fotogalerie, een contactformulier of een beveiligd gedeelte? Je kunt ook voorbeelden geven van websites die je goed of mooi vormgegeven vindt, of juist van sites die je niet geslaagd vindt.

2. Ontvangst offerte

Na het overleg sturen we je een offerte toe. Hierin geven we jouw wensen weer en de prijs voor het uitvoeren ervan. Zo heb je voor we aan de slag gaan alles op een rijtje. Als tijdens het maken van de website jouw wensen veranderen, laten we je duidelijk weten of dat gevolgen heeft voor de kosten.

3. Aanleveren van teksten, foto's e.t.c.

Ga je akkoord met de offerte, dan kunnen we starten met het maken van jouw website. Van jou ontvangen we de logo’s, foto’s, teksten en andere zaken die een plekje krijgen op de site. We kunnen ook een huisstijl voor je ontwerpen, en op basis van door jou aangeleverde informatie prettig leesbare teksten voor je website schrijven. PaperPixel beschikt over een eindredacteur die alle teksten nakijkt.

4. Vormgeving

Hebben we alle benodigde materialen ontvangen, dan gaan we aan de slag met de vormgeving van de website, afgestemd op jouw wensen.

5. Goedkeuring van het webdesign​

Als het ontwerp van de site klaar is, leggen wij het je voor ter goedkeuring. De site werkt op dat moment in technisch opzicht nog niet volledig, maar je krijgt een goed beeld van hoe de site er uit komt te zien. Wil je graag aanpassingen, dan kunnen we die doorvoeren. In overleg komen we tot een ontwerp waar je tevreden over bent.

6. Bouw van de website

Nadat het ontwerp door jou is goedgekeurd, maken wij een volledig functionerende site. De website wordt opgebouwd in een testomgeving.

7. Testen van de website

Wanneer de bouw van de website is afgerond, ontvang je van ons een link naar de testomgeving. Hier zie je voor het eerst jouw website in werking en kun je uitgebreid alle functies testen en ons je feedback geven.

8. Oplevering van de website

Na de testfase leveren wij de website op. We verplaatsen de website van de testomgeving naar de definitieve locatie.